Υλικά
1 πακέτο φύλλο κρούστας
200 γρ. φέτα
200 γρ. ανθότυρο
100 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο
2 αβγά
μπόλικο πιπέρι
ελαιόλαδο για το φύλλο και το ταψί
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C.
Σε ένα μπολ σπάμε τη φέτα και το ανθότυρο πιέζοντάς τα με πιρούνι.
Προσθέτουμε το κεφαλοτύρι και τα αβγά, μαζί με μπόλικο πιπέρι, και ανακατεύουμε καλά.
Παίρνουμε ένα μέτριο στρογγυλό μεταλλικό χαμηλό ταψί και το λαδώνουμε.
Ανοίγουμε το πακέτο με τα φύλλα κρούστας και με ένα πινέλο λαδώνουμε το πρώτο φύλλο.
Στη φαρδιά άκρη του βάζουμε γέμιση κατά μήκος.
Τυλίγουμε σε λεπτό ρολάκι και το τοπθετούμε στο χείλος του ταψιού.
Συνεχίζουμε ομοίως με όλα τα φύλλα, τοποθετώντας κάθε ρολάκι εκεί που τελειώνει το άλλο, μέχρι να σχηματίσουμε έναν στριφογυριστό σαλίγκαρο ως το κέντρο του ταψιού.
Λαδώνουμε την επιφάνεια και ψήνουμε για 1 ώρα περίπου, μέχρι να ροδίσει και να τραγανίσει ωραία το φύλλο.