Υλικά
• 2 κουπάκια γιαούρτι στραγγιστό (400γρ)
• 1/2 κιλό φέτα
• 250 γρ. κίτρινα τυριά
• 5 αυγά
• 6 φύλλα χωριάτικα (1/2 κιλό)
• 1 φλιτζάνι λιωμένη μαργαρίνη
• πιπέρι
Εκτέλεση
Βάζουμε το γιαούρτι σε ένα μπολ και προσθέτουμε τη φέτα και τα κίτρινα τυριά στο τέλος.
Βάζουμε τα αυγά χτυπημένα και το πιπέρι.
Βουτυρώνουμε ένα ταψί και στρώνουμε το πρώτο φύλλο ελαφρά τσαλακωμένο, το βουτυρώνουμε και στρώνουμε το δεύτερο, ρίχνουμε τη μισή γέμιση.
Συνεχίζουμε με το τρίτο φύλλο πάλι βουτυρώνουμε και βάζουμε και το τέταρτο φύλλο.
Ρίχνουμε την υπόλοιπη γέμιση και σκεπάζουμε με τα υπόλοιπα 2 φύλλα αφού τα έχουμε βουτυρώσει ενδιάμεσα.
Χαράζουμε την πίτα ρίχνουμε το υπόλοιπο βούτυρο και ψήνουμε στους 180 για 1 ώρα περίπου.