Υλικά
Για τη ζύμη
• 1+1/4 αλεύρι για όλες τις χρήσεις
• 3/4 κ.γ. αλάτι
• 1 φακελάκι μαγιά
• 1/2 κούπα περίπου χλιαρό νερό
Για την πίτσα
• 4 αυγά
• 1 μπαστούνι σουτζούκι
• 3 κ.σ. σάλτσα ντομάτας
• 250 γρ. φέτα πικάντικη τριμμένη
• αλάτι
• πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Εκτέλεση
Για τη ζύμη: Σε μια λεκάνη ρίχνουμε το αλεύρι με το αλάτι. Κάνουμε μια λακκούβα στο κέντρο.
Λιώνουμε τη μαγιά στο νερό και το προσθέτουμε στο αλεύρι.
Αρχίζουμε να ζυμώνουμε με τα δάχτυλα και μετά με τα χέρια, μέχρι η ζύμη να μη κολλάει στα χέρια μας.
Όταν είναι έτοιμη την κάνουμε μια μπάλα, την σκεπάζουμε και την αφήνουμε τουλάχιστον για 3 ώρες να διπλασιαστεί.
Ανοίγουμε τη ζύμη με τα δάχτυλα, όχι με πλάστη, από το κέντρο προς τα έξω με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι λεπτότερη στο κέντρο και πιο χοντρή στο εξωτερικά σημεία.
Για την πίτσα: Απλώνουμε σε ένα ταψί στρωμένο με λαδόκολλα τη ζύμη. Αλείφουμε με τη σάλτσα ντομάτας και από πάνω σπάμε 4 αυγά.
Μοιράζουμε το σουτζούκι κομμένο σε λεπτές ροδέλες, αλατοπιπερώνουμε τα αβγά και ψήνουμε την πίτα σε προθερμασμένο φούρνο στους 280 βαθμούς, στις αντιστάσεις, στην πιο χαμηλή σχάρα, για 10-15 λεπτά, να γίνει η ζύμη τραγανή.
Περίπου 5 λεπτά πριν τη βγάλουμε από τον φούρνο, πασπαλίζουμε με χοντροκομμένη σκληρή πικάντικη φέτα.