Υλικά
500 γρ. φέτα χοντροτριµµένη µε τα δάχτυλα
5 αυγά ελαφρά χτυπηµένα
1 γιαούρτι στραγγιστό
1 νεροπότηρο φρέσκο γάλα
1 φλ. σπορέλαιο ή λάδι
5 φρέσκα κρεµµύδια ψιλοκοµµένα
1/2 µατσάκι άνηθο ψιλοκοµµένο
1 φαρίνα ή 500 γρ. αλεύρι µε 1 φακελάκι µπέικιν πάουντερ
πιπέρι
1/2 φλ φρυγανιά τριµµένη
λίγο επιπλέον λάδι για το ταψί
Εκτέλεση
Χτυπάµε τ’αυγά ελαφρά, ρίχνουµε το γιαούρτι, το σπορέλαιο ή λάδι, (ό,τι προτιµάµε), το γάλα και πιπέρι, ανακατεύουµε καλά τα υλικά.
Προσθέτουµε τα κρεµµυδάκια, άνηθο, φέτα, τέλος τη φαρίνα, ενώνουµε τα υλικά µας χτυπώντας πολύ καλά.
Λαδώνουµε ένα ταψί 36άρι, πασπαλίζουµε µε τη 1/2 φρυγανιά και αδειάζουµε το µίγµα στρώνοντας την επιφάνεια, πασπαλίζουµε µε την υπόλοιπη φρυγανιά.
Ψήνουµε σε προθερµασµένο φούρνο στους 200 βαθµούς 45-50’ περίπου να ροδίσει η πίτα.