Υλικά
Υλικά για 4 άτομα
1 κιλό κρέας κόντρα φιλέτο, χωρίς μεμβράνες και λίπη, πολύ καλά σιτεμένο
2 πατάτες, κομμένες σε κύβους
2 καρότα μέτρια, κομμένα σε κύβους
1 ποτήρι ξηρό, άσπρο κρασί
2 καρδιές αγκινάρας, κομμένες σε κύβους
2 πράσα, χωρίς το πράσινο τμήμα τους, κομμένα σε ροδέλες
1 βαζάκι (140 γραμ.) έτοιμη σάλτσα χρένου (Horseradish), πικάντικη
250 γραμ. γιαούρτι στραγγιστό
3 αγγουράκια τουρσί, ψιλοκομμένα
20 γραμ. κάπαρη
Πιπέρι
Παρασκευή
Βάζουμε το κρασί μαζί με το κρέας σε μια χύτρα ταχύτητας και βράζουμε για 10 λεπτά.
Αφήνουμε να κρυώσει και βγάζουμε το κρέας από την κατσαρόλα.
Βράζουμε τις πατάτες, τα καρότα, τις αγκινάρες και τα πράσα, μέσα στο ζωμό του κρέατος.
Κόβουμε το κρέας σε φέτες.
Το σερβίρουμε σε παγωμένα πιάτα, με λίγα από τα λαχανικά, και τα περιχύνουμε με τη σάλτσα που έχουμε ετοιμάσει, αναμιγνύοντας όλα τα υλικά της στο μπλέντερ.
Τέλειο πάγωμα: 6 ώρες, το κρέας.