
Υλικά
4 φιλέτα από φαγκρί 180 γρ. το καθέναΥλικά
2 καρότα κομμένα σε μεγάλα κομμάτια
2 μέτριες πατάτες κομμένες σε μεγάλα κομμάτια
4 κολοκυθάκια με τον ανθό τους
1 φινόκιο ψιλοκομμένο
1 κλωνάρι σέλερι ψιλοκομμένο
2 μέτρια ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
500 ml ζωμό ψαριού
60 ml ελαιόλαδο
Χυμό από 1 λεμόνι
½ ματσάκι άνηθο
Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε σε κατσαρόλα το ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο, το σέλερι και το φινόκιο.
Προσθέτουμε τα υπόλοιπα λαχανικά, τον ζωμό, τον άνηθο και το λεμόνι και αφήνουμε να πάρουν μια βράση.
Μεταφέρουμε τα λαχανικά σε ταψί, βάζουμε επάνω τα φιλέτα του ψαριού και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο 180ο C για 20’-25’.