Υλικά
1 φύλλο κουρού
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
4-5 κολοκυθάκια τρυφερά σε λεπτές φέτες
4 αυγά
2 φλιτζ. γάλα
250 γρ. φέτα
βασιλικός
αλάτι
πιπέρι
ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Γιαχνίζουμε σε λίγο λάδι τα κολοκυθάκια και τα κρεμμύδια για λίγα λεπτά.
Αλατίζουμε ελαφρά και κατεβάζουμε από το μάτι.
Πετάμε το ζουμάκι που έχουν βγάλει.
Σε μπολ χτυπάμε το γάλα με τα αυγά και ρίχνουμε τη φέτα.
Ρίχνουμε στο μείγμα, τον βασιλικό και τα κολοκυθάκια με τα κρεμμυδάκια.
Αλατοπιπερώνουμε. Σε βουτυρωμένο και αλευρωμένο ταψί απλώνουμε το φύλλο και κάνουμε τρυπούλες με το πιρούνι.
Αδειάζουμε το μείγμα. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς.