Υλικά
Για τη βάση
300 γρ. μπισκότα digestive ή κουλουράκια λεμονιού
Για την κρέμα
1 κιλό γιαούρτι στραγγιστό
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
χυμό και ξύσμα από 2 λεμόνια
Εκτέλεση
Τρίβουμε τα μπισκότα ή τα κουλουράκια στο μούλτι.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε με τον αβγοδάρτη όλα τα υλικά της κρέμας.
Σερβίρουμε σε ποτήρια σε στρώσεις το μπισκότο και την κρέμα.
Tip
Στο σερβίρισμα μπορούμε να τελειώσουμε με λίγο σιρόπι από οποιοδήποτε εσπεριδοειδές γλυκό του κουταλιού.