Υλικά
Υλικά (για 1 φλιτζάνι, περίπου)
3/4 του φλιτζ. λιαστές ντομάτες στο λάδι, στραγγισμένες και πολύ ψιλοκομμένες
2 φιλέτα αντσούγιας (σε ελαιόλαδο), στραγγισμένα και πολύ ψιλοκομμένα
1 κ.γλ. πολύ ψιλοκομμένο σκόρδο
2 κ.σ. πολύ ψιλοκομμένα ψητά κρεμμυδάκια
2 1/2 κ.γλ. φρέσκα φύλλα θυμαριού ψιλοκομμένα
4 κ.γλ. φρέσκα φύλλα βασιλικού, ψιλοκομμένα
1 κ.σ. φρέσκος μαϊντανός, ψιλοκομμένος
1 μεγάλη πρέζα πιπέρι καγιέν
2 κ.γλ. φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
1 κ.γλ. ξίδι από sherry
Παρασκευή:
Ανακατεύουμε πολύ καλά όλα τα υλικά σε μία γαβάθα.
Σερβίρεται με:
Παϊδάκια, ζυμαρικά, ή την αλείφουμε σε ψωμί.