Υλικά
300gr μάραθο Υλικά
1 ματσάκι φρέσκο κρεμμυδάκι
3-4 πράσα
1 ξερό κρεμμύδι
1 καρότο
1 φλιτζάνι φαρίνα
1 μπουκάλι μπύρα
Αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια και τα πράσα, ξύνουμε λίγο καρότο για το χρώμα και κόβουμε επίσης και τον μάραθο.
Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά και προσθέτουμε τη φαρίνα και τη μπύρα μέχρι να γίνει πολτός.
Μετά παίρνουμε μια μια κουταλιά και τηγανίζουμε.
Δεν ξεχνάμε στο μείγμα το αλάτι και το πιπέρι.