Υλικά
Υλικά
3 πράσινα κολοκύθια
Τριμμένη ντομάτα
1 μάτσο φρέσκο δυόσμο
1 κρεμμύδι
Φέτα
Τριμμένη φρυγανιά
Αλεύρι
Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
Παρασκευή
Τρίψτε στον ψιλό τρίφτη τα κολοκύθια και στραγγίξτε καλά.
Προσθέστε τριμμένη ντομάτα, το φρέσκο δυόσμο ψιλοκομμένο, το κρεμμύδι ψιλοκομμένο, φέτα σε κομμάτια, τριμμένη φρυγανιά και αλεύρι όσο πάρει μέχρι να γίνει ένα αφράτο μείγμα.
Τηγανίστε σε ελαιόλαδο.