Υλικά
Yλικά για 3-4 άτομα
μια δόση ζύμης για πίτσα
50 γρ. μοτσαρέλα για πίτσα
50 γρ. γκοργκοντσόλα
50 γρ. γραβιέρα
1 μπάλα φρέσκια μοτσαρέλα 200 γρ. περίπου
1 φλ.τσ. σάλτσα ντομάτας με βασιλικό
10 μαύρες ελιές
1/2 κ.γ. θυμάρι
2 κ.σ ελαιόλαδο
πιπέρι
Παρασκευή
Αν θέλετε να φτιάξετε σπιτική ζύμη, δείτε τη συνταγή εδώ.
Ανάβουμε το φούρνο στους 200ο C.
Τρίβουμε τη γραβιέρα και τη στεγνή μοτσαρέλα σε χοντρό τρίφτη και κόβουμε τη φρέσκια μοτσαρέλα σε 6 φέτες.
Κόβουμε τη γκοργκοντσόλα σε κύβους.
Απλώνουμε τη ζύμη σε λαδωμένο ταψάκι για πίτσα και αλείφουμε με τη σάλτσα. Σκορπίζουμε επάνω τα τριμμένα τυριά, κατόπιν τη γκοργκοντσόλα και βάζουμε στη σειρά ομοιόμορφα τις φέτες της φρέσκιας μοτσαρέλας.
Σκορπίζουμε τις ελιές και πασπαλίζουμε με το θυμάρι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Ψήνουμε στο φούρνο για 25' περίπου, μέχρι να γίνει η ζύμη τραγανή.