
Υλικά
250 γρ. φέταΥλικά
1 φλ. εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο
2 κ.σ. φύλλα από φρέσκο δεντρολίβανο
1 κ.γ. μπούκοβο
4 κ.γ. σιναπόσπορος
Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε αντικολλητικό τηγάνι σε χαμηλή φωτιά και ρίχνουμε μέσα τη δάφνη, το μπούκοβο, τους σιναπόσπορους και το σκόρδο.
Ανακατεύουμε συνεχώς με ξύλινη κουτάλα μέχρι να βγάλουν τα αρώματά τους, προσέχοντας πολύ να μην καούν.
Βάζουμε τη φέτα κομμένη σε κύβους σε βαθουλή μικρή πιατέλα και την περιχύνουμε με το ελαιόλαδο.
Την αφήνουμε να κρυώσει και σερβίρουμε μαζί με ζεστό ψωμί.
Α.Τ.