Υλικά
Υλικά
4 μελιτζάνες
1 κρεμμύδι
1 πιπεριά
1 ντομάτα
1 σκελίδα σκόρδου
Φρέσκος κόλιαντρος, μαϊντανός και βασιλικός
1 φύλλο δάφνης
1 πρέζα κόκκινο πιπέρι καγέν
Αλατοπίπερο
Παρασκευή
Ψιλοκόβουμε όλα τα λαχανικά.
Τηγανίζουμε τις μελιτζάνες σε ελαιόλαδο για πέντε λεπτά, προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά, σκεπάζουμε και μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά, για μια ώρα τουλάχιστον.
Του φίλου και συνεργάτη της Αλιέντε στο βιβλίο Ρόμπερτ Σέκτερ